Hop til indhold

Praktikant i DLR

Hos os får du lov til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver, og deltager sammen de øvrige ansatte i Erhverv i den daglige løsning af vores opgaver, så du får mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekterne af rollen som kreditmedarbejder.

Som praktikant i DLR Kredit bliver du en del af en virksomhed med et højt fagligt niveau og dygtige kolleger.

Når du starter som praktikant i vores erhvervsafdeling vil du hurtigt opdage, at du arbejder på lige fod med dine øvrige kolleger. Det betyder, at de opgaver, du får, vil være de samme som de, der gives til vores erfarne medarbejdere.

Du vil blive udfordret og få ansvar fra dag ét for at kunne udvikle dine færdigheder og din viden inden for feltet. Du er derfor med til at præge dine arbejdsopgaver fra start af.

Din hverdag hos DLR

Du får en hverdag med gode kolleger, hvor du får praktisk erfaring med rollen som kreditmedarbejder.

Vi lægger naturligvis et program for dig, så du kommer omkring alle de væsentlige områder. Du vil få en grundig oplæring og lærer f.eks., hvordan kreditbehandlingen af lånesager til forskellige typer af erhvervsejendomme fungerer og får opbygget stor viden om værdiansættelse af erhvervsejendomme og kreditvurdering af erhvervskunder.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at kreditvurdere kunders økonomi – alt fra mindre private kunder med privatregnskaber, og op til større koncerner, hvor der skal udarbejdes koncernsammenstillinger og gennemgang/behandling af ejendomsrapporter fra vores vurderingssagkyndige. Du vil eksempelvis få sager med boligudlejningsejendomme og kontor-og forretningsejendomme.

Du vil gennem dit praktikforløb også komme på vurdering med en vurderingssagkyndig samt have arbejdsdage i Låneadministration og Landbrugsafdelingen for at få en større viden og indsigt i DLRs forretningspraksis.

Studiejob og job som trainee

Efter praktikperioden kan der være mulighed for at fortsætte i et studiejob og i en efterfølgende traineestilling.

DLR kører et 1-årigt trainee-forløb, der bygger ovenpå den læring, du har fået i din praktik og evt. efterfølgende studiejob.

Vi finansierer erhvervsejendomme i hele Danmark

Erhverv er en del af DLRs Udlånsfunktion. I Erhverv er vi omkring 33 kolleger, og består af fire teams: To teams med ansvar for hver deres geografiske område af Danmark, et storkundeteam og et supportteam. Vi finansierer erhvervsejendomme i Danmark, Grønland og Færøerne med realkreditlån.

DLR finansierer en lang række forskellige ejendomstyper, hvilket giver dig som praktikant en unik mulighed for at få indsigt i og erfaring med mange aspekter af ejendomsfinansiering.

Læs mere om vores forskellige ejendomstyper
Mød en medarbejder

Kreditrådgiver – Trainee

Magnus har været ansat som trainee i DLR siden januar 2024. Hør Magnus fortælle om sin hverdag i DLR og hvilke fordele, der er ved at starte i et praktikforløb.



Værdier

Vores fire værdier samarbejde, faglighed, ordentlighed og handlingsorienteret sætter retningen for, hvordan vi agerer over for hinanden og verden omkring os.
Læs mere om vores værdier
Mød en medarbejder

Kreditmedarbejder i Erhverv

“Jeg startede som trainee i DLR i 2022 og har siden 2023 været fastansat som kreditmedarbejder i Erhverv. Udover, at mine arbejdsopgaver er spændene, så er det sociale også rigtig godt i DLR. Man opmuntres til at planlægge arrangementer, hvilket gør, at man kommer tættere på sine kolleger i afdelingen og får et tættere samarbejde med resten af huset.

Jeg har også været rigtig glad for den mentorordning, der er i DLR. Som trainee tilknyttes du en mentor fra start, som kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål, hvilket virkelig giver en god start på ens trainee-forløb og læring.”

Emilie, kreditmedarbejder i Erhverv

Læs mere om vores ledige stillinger og ansøgningsproces

Karriere
Kontakt

Vil du vide mere?

Mette Bagge-Petersen

HR-Chef