Hop til indhold

Karriere i DLR

En arbejdsplads i udvikling for dig med ambitioner.

DLR som arbejdsplads

Når du arbejder i DLR, bliver du en del af en virksomhed med et højt fagligt niveau og dygtige kolleger.

Vi lever af at samarbejde – både med hinanden og vores samarbejdspartnere. Vores omgangstone er derfor uformel og vores kultur er præget af, at vi viser respekt og hjælpsomhed.

På vores kontor i Nyropsgade er vi ca. 220 medarbejdere. Derudover har vi 44 vurderingssagkyndige fordelt i hele landet. Det betyder, at vi er en overskuelig organisation, hvor vi kender hinanden, og hvor der er kort fra idé til handling.

Værdier

Vores fire værdier samarbejde, faglighed, ordentlighed og handlingsorienteret sætter retningen for, hvordan vi agerer over for hinanden og verden omkring os.
Læs mere om vores værdier

Sådan behandler vi din ansøgning

Ansøgning

Når du søger et job hos os via et link i et stillingsopslag, vil du modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Din ansøgning bliver læst igennem og sammenholdt med de krav og ønsker, vi som arbejdsplads lægger vægt på til den pågældende stilling. Vi er altid flere kolleger, som sammen vurderer, hvem vi gerne vil invitere til en samtale.

Samtale

Bliver du invitereret til en samtale, er det vigtigt for os, at du føler dig tilpas undervejs. Samtalen vil som hovedregel bestå af information om vores arbejdsplads og det job, du har søgt, samt vores tilgang til et godt arbejde. Derefter vil vi selvfølgelig gerne vide mere om dig og din motivation for at søge jobbet. Hvis vi sammen når frem til, at du vil passe godt til et job hos DLR, taler vi om ansættelsesvilkårene.

Vi har altid to samtaler med de sidste relevante kandidater. Det giver begge parter tid til at få afklaret de sidste detaljer, der gør, at både du og vi er tilpas med den beslutning, der bliver taget.

Hvis du ikke får jobbet

Har du været til samtale, men jobbet gik til en anden ansøger, vil vi bestræbe os på at ringe til dig og give afslag. Vi giver gerne gode råd med, hvis du selv ønsker det.

Hvis du ikke er kommet i betragtning til jobbet, vil du modtage et afslag.

Rekrutteringskonsulent

Hvis jobbet er slået op via en rekrutteringskonsulent, som DLR samarbejder med, bliver vores ledere og medarbejdere kun præsenteret for relevante kandidater og den indledende dialog vil være med rekrutteringskonsulenten.

Vi gemmer dine oplysninger i op til seks måneder

Hvis du ikke har fået ansættelse i DLR, sletter vi din ansøgning senest efter seks måneder, uanset hvordan vi har modtaget din ansøgning.

Uopfordret ansøgning

I DLR søger vi løbende nye medarbejdere. Hvis du ikke finder et stillingsopslag på vores hjemmeside, der passer til dig, er du derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@dlr.dk.

Hvis vi finder din ansøgning relevant, deler vi ansøgningen med lederen for det relevante område, og du vil modtage en mail med information om, hvordan vi behandler din ansøgning. Hvis DLR ikke har brug for dine kvalifikationer, vil du modtage et afslag.

Mød en medarbejder

Landbrugschef

“Jeg startede som nyuddannet cand.agro. i Landbrugsafdelingen i 2003, og blev i 2007 teamleder. I 2021 blev jeg chef for vores dengang nyetablerede afdeling Kompetencecenter Kredit, hvor en lang række af de mere porteføljeorienterede opgaver i Udlån er blevet samlet. i 2023 rykkede jeg tilbage til Landbrugsafdelingen og fik det overordnede ansvar for afdelingen som landbrugschef. DLR er en organisation, der hele tiden er i udvikling, og det er spændende at være en del af de udfordringer og opgaver, der følger med. Organisationen er overskuelig og det giver korte beslutningsveje og stor mulighed for indflydelse.

I DLR er vi gode til at hjælpe hinanden og vi har en uformel omgangstone – det sætter jeg pris på.”

Karin, landbrugschef
Mød en medarbejder

Kreditmedarbejder i Erhverv

“Jeg har i løbet af mine fire år hos DLR udviklet mig rigtigt meget både fagligt og personligt. DLR er en virksomhed, hvor du altid kan få mere ansvar og få lov til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver. Så længe du har mod på at lære, får du også lov. Jeg er aldrig færdig med at lære og udvikle mig, og derfor er det en stor motivationsfaktor for mig, at der i DLR er altid en ny type opgave eller et nyt område man kan arbejde med. I min korte tid i DLR har jeg allerede fået en masse ansvar, hvilket er et stort skulderklap.

Jeg værdsætter også fællesskabet. Da jeg først startede, var jeg virkelig indadvendt, men jeg mærkede hurtigt, at DLR er et sted, hvor man kan være sig selv, og hvor kollegerne altid vil hjælpe.”

Jason, Kreditmedarbejder i Erhverv
Mød en medarbejder

Risikoanalytiker i Model- og datainnovation

“Jeg har en baggrund som Civilingeniør og har arbejdet i Modeludvikling siden 2020. DLR er en lille organisation, og det betyder, at man får lov til at præge hverdagen med eksempelvis nye ideer og følge dem til dørs.

Der er en høj faglighed, og vi er gode til at sparre på tværs af afdelingerne, hvilket gør det nemt og naturligt at arbejde på tværgående projekter. I vores team er vi ikke kun gode til at have stimulerende faglige diskussioner, men vi forstår også at grine sammen. Så det bliver aldrig kedeligt at møde ind på kontoret.”

Daqian, risikoanalytiker i Model- og Datainnovation
Mød en medarbejder

Systemudvikler i IT

“Inden jeg blev ansat i DLR, arbejdede jeg i store organisationer. Det betød ofte, at IT-afdelingen kom langt væk fra både beslutningerne og slutbrugerne. I DLR er det meste af organisationen placeret i samme bygning. Det giver mulighed for, at du selv kan påvirke, hvordan IT-systemerne udformes, både når der skal udvikles nye eller laves ændringer i eksisterende systemer.
Det motiverer mig, at jeg arbejder direkte sammen med brugerne og har mulighed for selv at se, hvordan de systemer, vi supporterer i min afdeling, bliver brugt og påvirker brugernes dagligdag. Det er med til at give inspiration til, hvordan vi kan justere og ændre systemer, der ikke virker optimalt. Når det lykkes, giver det en tilfredsstillelse.”

John, systemudvikler i IT

Når du søger job hos os

Sådan behandler vi dine oplysninger

Privatlivspolitik