Hop til indhold

Vi dækker hele Danmark

DLR har finansieret dansk landbrug i mere end 60 år. Vores samarbejdspartnere dækker hele landet.

Samarbejdspartnere

Finansiering af dansk landbrug siden 1960

DLR har finansieret dansk landbrug i medgang og modgang siden 1960, hvor vi blev etableret som Dansk Landbrugs Realkreditfond. Vi har derfor en helt særlig indsigt i og tilknytning til dansk landbrug.

Vi tager udgangspunkt i dig

Når du ansøger om lån til landbrug i DLR, tager vi udgangspunkt i dig og din situation. I samarbejde med dit pengeinstitut finder vi en finansieringsløsning, der passer til dit behov, uanset hvor i landet din landejendom ligger.

Vi belåner landbrugsejendomme med op til 70 pct.

Uanset om du har brug for finansiering til landbrug, skovbrug, gartneri, dambrug, boliglandbrug, medhjælperboliger eller friarealer, har vi et bredt udvalg af finansieringsmuligheder, så du sammen med din rådgiver i dit lokale pengeinstitut kan vælge det, der passer bedst til dig og dit behov.

Vi yder lån til både ejendomsfinansiering og investering på op til 70 pct. af værdiansættelsen.

Lån til produktionslandbrug

I DLR har vi mange års erfaring med både at vurdere og belåne produktionsejendomme, hvad enten det er inden for hovedproduktionsgrenene eller de mere specialiserede produktioner, som eksempelvis gartneri, fjerkræproduktion, dambrug og skovbrug.

Når vi finansierer en produktionsejendom, lægger vi vægt på ejendommens jordtilliggende, produktionsanlæg, muligheder for produktionsudvidelser, ejendommens harmoniforhold samt hvilken produktionsgren ejendommen er indrettet til.

Når du skal investere i din bedrift

Skal du have finansieret en planlagt eller igangværende investering, eksempelvis jordkøb eller besætningsudvidelse, tager vi ved vurderingen hensyn til den merværdi, som investeringen vil tilføre ejendommen. Du kan derfor få et overblik over finansieringsmulighederne, allerede inden du gennemfører en investering eller et jordkøb.
Fordelskunderabat

Vi tilbyder en fordelskunderabat på 0,15 pct. om året, der beregnes på baggrund af restgælden.

Læs mere

Etableringslån

Finansieringsmulighederne kan være afgørende, når yngre landmænd skal etablere sig.

I DLR tilbyder vi særlige etableringslån til dig, der står over for at skulle etablere dig som landmand, eller som skal gennemføre et generations- eller ejerskifte på en bedrift.
Læs mere om etableringslån

Se vores låntyper

Læs om dine lånemuligheder.
Læs mere

Lån til fritids- og deltidslandbrug

Ejer og driver du et mindre landbrug på fritids- eller deltidsbasis, kan vi finansiere din ejendom med op til 70 pct. I DLR har vi et grundigt kendskab til markedet for små landbrugsbedrifter, hvor der typisk er nogle driftsbygninger. Vi kender glæden ved at kombinere en bolig på landet med de muligheder, denne type ejendomme giver.

Lån til bolig på landet

I DLR har du også mulighed for at finansiere din bolig på landet med op til 80 pct. Det kan f.eks. være en fritliggende ejendom, en nedlagt landbrugsejendom, eller en landbrugsejendom med op til 10 ha uden større driftsbygninger og uden væsentlig landbrugsmæssig produktion. Denne type bolig har ofte en skøn beliggenhed med udsigt over marker og skov.