Hop til indhold

Årsregnskab for 2021 – historisk godt resultat for DLR

DLR har i dag offentliggjort årsregnskab for 2021. Resultat blev på 1.138 mio. kr. før skat. Det er godt 175 mio. kr. mere end i 2020 og det bedste resultat i DLRs historie.

I forbindelse med DLRs halvårsregnskab i juni, opjusterede vi forventningerne til årets resultat.  Det gjorde vi på baggrund af en større udlånsaktivitet og en bedre udvikling i kreditkvaliteten hos kunderne, end vi forventede i starten af året.

Den gode udvikling er fortsat i andet halvår med stigende indtægter fra en høj udlånsaktivitet samtidig med, at de gode konjunkturer trods corona-pandemien har haft en positiv effekt på tab og nedskrivninger.

Væksten i udlånet udviklede sig meget tilfredsstillende i 2021, og DLR har realiseret den største udlånsvækst i ti år.

Læs hele regnskabet.