Hop til indhold

Case: Klimavenligt byggeri med Eurowind Energy

Vi har været på besøg hos Eurowind Energy i Hobro, hvor vi har fået et indblik i tankerne bag opførelsen af deres hovedkontor. Her fortæller CEO Jens Rasmussen: ”Det var meget vigtigt for os tilbage i 2009 at bygge et hus, der var klimavenligt.”

På Eurowinds hovedkontor er de i gang med at udvide med yderligere 38 ladestandere, så de samlet set får 46, og det er der en særlig grund til. Eurowind Energy vil nemlig gerne gøre det nemt og trygt for medarbejderne at vælge elbilen: ”Det er det mindste, man som virksomhed kan bidrage med, så folk er trygge ved at tage de nødvendige tiltag,” siger CEO Jens Rasmussen.

I DLR Kredit er vi glade for at kunne yde finansiering til et byggeri som Eurowinds hovedkontor, som bidrager til den grønne omstilling.

Se videoen og bliv klogere på, hvordan Eurowind ellers har bygget klimavenligt.